احتمالأ همۀ ما در طول زندگی مان یکبار با افرادی مواجه شده باشیم که بعلت وجود مشکل در سیستم شنوایی شان از سمعک استفاده میکنند و گاهأ تصور ما از سمعک و کارایی آن این است که وسیله ای برای افزایش شدت صداهای محیط است.
اما این تصور تا چه حد درست است؟
آیا سمعک ها فقط باعث افزایش شدت صدای محیط میشوند؟
اگر اینگونه است، پس چرا بعضأ قیمت یک جفت سمعک تا 10 میلیون تومان هم میرسد؟
مگر ساخت وسیله ای که فقط باعث افزایش شدت صدا شود چقدر هزینه دارد؟
امروزه میدانیم که کاربری سمعک ها فقط برای افزایش شدت صدا نیست بلکه یک سمعک به تکنولوژیهایی همچون افزایش وضوح گفتار، مدار کاهش وزوز، قابلیت اتصال به تلفن و وسایل صوتی و قابلیت های دیگر دسترسی دارد و ما در مقاله زیر قصد داریم شما را با یکی از برند های سمعک که در تولید سمعک هایی با تکنولوژی های نام برده شده در بالا پیشرو بوده، آشنا کنیم.
سمعک فوناک ساخت کشور سوئیس بوده و این کمپانی از سال 1947 میلادی آغاز بکار کرده است. این کمپانی هم اکنون بزرگ ترین برند سمعک در دنیاست. سمعک فوناک در طی تمام سالهای فعالیت خود، همواره نیازهای خاص کاربران کم شنوا را بسیار مهم شمرده و در تکنولوژی سمعک های خود نیز اساس کار را بر رفع مشکلات و نیاز های افراد کم شنوا به ویژه کودکان بنا نهاده است. سمعک فوناک هم اکنون در بیش از 100 کشور دنیا از جمله ایران به ارائه محصولات و خدمات خود میپردازد. سمعک فوناک امروزه عضوی از کمپانی سونووا Sonova میباشد.
مهمترین امکانات سمعکها
کیفیت گفتار
میزان آسیب وارد شده به عصب شنوایی از مهم ترین عوامل تعیین کننده میزان درک گفتار توسط کاربر سمعک است. اما سمعک های جدید این محدودیت را تا حدی از بین برده اند و تمرکز بیشتری روی محدوده ی گفتاری دارند تا بتوانند صداهای گفتاری را بهتر و شفاف تر به کاربر سمعک منتقل کنند.
کیفیت صدای کاربر
از بزرگترین شکایات کاربران سمعک به خصوص افرادی که به تازگی سمعک تهیه کرده اند، کیفیت صدای خودشان است. معمولاً برای این افراد کیفیت صدای خودشان در هنگام استفاده از سمعک به گونه ای تغییر می کند که باعث پیچش صدا در سرشان می شود. در برخی از مدل های جدید سمعک ها این مشکل تا حد زیادی حل شده است.
قابلیت ارتباط با تلفن و موبایل
سمعک ها با پیشرفت تکنولوژی به مرور توانستند کیفیت صدای دریافتی از تلفن و موبایل را ارتقا دهند و حتی در مدل های جدیدتر با بلوتوث به موبایل اتصال یابند و توسط موبایل تنظیم شوند.
قابلیت ارتباط با وسایل صوتی
از مهم ترین مشکلات کاربران سمعک، شنیدن صدای تلویزیون و شنیدن صدای افرادی است که از او دور هستند. با پیشرفت تکنولوژی سمعک ها این مشکل تا حد زیادی حل شده است.
قابلیت تنظیم از راه دور
از جدیدترین امکاناتی که به سمعک ها اضافه شده، امکان تنظیم از راه دور و بدون مراجعه به کلینیک است. در این روش ادیولوژیست می تواند سمعک های شما را حتی وقتی در خانه و در حال استراحت هستید، تنظیم کند.
مدار کاهش وزوز گوش
وزوز گوش از عوارضی است که معمولاً به دنبال کم شنوایی سراغ هر فرد می آید. بنابراین سمعک های پیشرفته در مدارات خود، دارای مداری جهت حذف وزوز گوش نیز هستند که این ویژگی در سمعک های نسل های قبل تر وجود نداشت
سمعک فوناک Audeo B
سمعک های گروه Audeo B از دسته سمعک های پشت گوشی هستند. گیرنده صدای این سمعک در داخل مجرای گوش قرار می گیرد و سایر اجزا در ساختاری بسیار ظریف پشت گوش فرد قرار می گیرند. وجود گیرنده در داخل گوش باعث می شود این سمعک ها دارای کیفیت صدایی بهتر و احتمال سوت کمتری نسبت به سایر سمعک ها باشند.
سمعک فوناک Audeo B
انتخاب رده سمعک
سمعک فوناک Bolero B
Bolero B از سمعک های جدید کمپانی فوناک است که برخی از مدل های آن دارای باتری های قابل شارژ هستند. سمعک های Bolero B از معدود سمعک های موجود در بازارند که تا چندین ساعت در برابر آب و رطوبت مقاوم هستند.
سمعک فوناک Bolero B
انتخاب رده سمعک
سمعک فوناک Virto B
Virto نام سمعک داخل گوشی جدید شرکت فوناک است که دارای یک ویژگی منحصر به فرد فوق العاده می باشد. وضوح صدای این سمعک متاثر از وضعیت ساختار مجرای گوش کاربر است و این یعنی کیفیت صدای متاسب با ویژگی های خود فرد که سمعک را به وسیله ای کاملا شخصی برای او تبدیل می کند.
سمعک فوناک Virto B
انتخاب رده سمعک
سمعک فوناک Naida B
سمعک Naida دارای 4 سطح دسته بندی است که قوی ترین مدل این دسته تمام قابلیت های دسته را دارد بعلاوه اینکه توانایی پوشش کم شنوایی های عمیق را نیز داراست. تکنولوژی خلاقانه به کار رفته در ساخت سمعک Naida باعث شده این سمعک در هنگام استفاده از بلوتوث و اتصال وایرلس تا 30 درصد کاهش مصرف باتری داشته باشد.
سمعک فوناک Naida B
انتخاب رده سمعک
مزایای خرید سمعک فوناک از ملاصدرا
مشاوره تخصصی رایگان
در مرکز ارزیابی شنوایی و تعادل ملاصدرا به تمامی افراد نیازمند خرید سمعک مشاوره ای رایگان ارائه می شود تا بدین ترتیب این عزیزان علاوه بر آگاهی از وضعیت شنوایی خود بتوانند با کمک کارشناسان ما بهترین سمعک را برای بهبود شنوایی خود انتخاب کنند.
15 روز ضمانت بازگشت
جهت کاهش نگرانی کاربران سمعک و تایید صحت عملکرد این وسیله، خرید سمعک زیمنس از مرکز ارزیابی شنوایی و تعادل ملاصدرا تا ۱۵ روز بدون پرداخت هیچ هزینه ای، به صورت کاملا رایگان دارای قابلیت عودت می باشد.
خدمات و باتری رایگان
در مرکز ارزیابی شنوایی و تعادل ملاصدرا، پس از خرید سمعک زیمنس، باتری مورد نیاز جهت استفاده یک سال کاربران به آنها اهدا می گردد و تمامی سمعک های ارائه شده دارای 1 سال وارانتی و چندین سال خدمات پس از فروش خواهند بود.
کنترل و تنظیم راه دور
یکی از مشکلات بسیاری از مراجعین پس از خرید سمعک زیمنس، عدم امکان مراجعه مجدد آنها جهت تنظیمات بعدی سمعک و یا دور بودن محل زندگی آنها از مرکز ملاصدراست که خوشبختانه این مرکز با دسترسی به آخرین تکنولوژی ها و دانش روز دنیا، این مشکل را نیز حل کرده است.
حدود قیمت سمعکهای فوناک phonak
ارزش گذاری سمعک ها به دلیل وجود تکنولوژی های بکار رفته در آنها بسیار متفاوت است. از طرفی، این نکته را باید مدنظر داشت که با توجه به نوسانات ارز، قیمت ها بصورت حدودی میباشد. قیمت سمعک های رده پائین فوناک را از 1/5میلیون تومان به بالا، سمعک های ردۀ متوسط را از 5 میلیون تومان با بالا و سمعک های رده بالای این کمپانی را از 10 میلیون تومان به بالا میتوان ارزش گذاری نمود.
برجسته ترین برند در میان تمام برند هایی که تحت نام تجاری سونووا فعالیت میکنند، فوناک است و در میان آنان نه تنها بعنوان رهبر این نام تجاری بلکه بعنوان یک مبتکر محصولات و فناوری های سمعک دیجیتال شناخته میشود. فوناک در سال 2017 اولین سمعک قابل شارژ خود را که توانایی تأمین انرژی تا 24 ساعت دارد را رونمایی کرد. در سال 2018 نیز اولین سمعک بلوتوثی توسط کمپانی فوناک تولید شد. سمعک فوناک در آخرین تولیدات خود تحت عنوان سمعک paradise با نصب یک شتاب سنج، توانایی سنجش حرکت و کنترل ضربه را خواهد داشت.
مزایای سمعک فوناک phonak در برابر رقبا
سمعک های مدرن تجربۀ شنوایی طبیعی کیفیت بالای زندگی
این 3 مورد خط مشئ تولید و ارائه سمعک ها در کمپانی فوناک است. سمعک های فوناک استانداردهای جدیدی را در زمینۀ تولید پیشرفته ترین سمعک ها ارائه داده اند که با هر نوع از بودجه، سن، سبک زندگی و نوع کم شنوایی میتوان از آنها بهره برد.