هرساله تعداد زیادی از افراد در جهان به دلیل وجود مشکلاتی همچون کم شنوایی های مادرزادی، پیر گوشی، وزوز، کم شنوایی در محیط های شلوغ و غیره توسط ادیولوژیست توصیه به استفاده از سمعک میشوند. زمانی که ادیولوژیست از این افراد میخواهد که سمعک مورد استفادۀ خود را انتخاب کنند دچار سردرگمی شده و نمیدانند چه سمعکی برای آنها مناسب است. سمعک ها با توجه به نیاز افراد، مشکلات شنوایی آنها و وضعیت اقتصادی بیمار متفاوت تجویز میشوند. در این مقاله به بررسی یکی از انواع سمعک ها و شناخت آن میپردازیم.
سمعک استارکی Starkey
این سمعک ساخت کشور آمریکا بوده و در سال 1967 توسط فردی به نام ویلیام آستین بنا نهاده شده است. کمپانی استارکی در ابتدا فقط کار تعمیر سمعک را انجام میداد و پس از مدتی کارهای مربوط به قالب سازی را نیز به خدمات خود اضافه کرد اما زمان زیادی نگذشت که استارکی به یکی از بزرگترین برند های تولید سمعک در دنیا تبدیل شد. استارکی هم اکنون در بیش از 100 کشور دنیا دارای نمایندگی هایی برای ارائه خدمات بوده و بیش از 5000 کارمند دارد.
مهمترین امکانات سمعکها
کیفیت گفتار
میزان آسیب وارد شده به عصب شنوایی از مهم ترین عوامل تعیین کننده میزان درک گفتار توسط کاربر سمعک است. اما سمعک های جدید این محدودیت را تا حدی از بین برده اند و تمرکز بیشتری روی محدوده ی گفتاری دارند تا بتوانند صداهای گفتاری را بهتر و شفاف تر به کاربر سمعک منتقل کنند.
کیفیت صدای کاربر
از بزرگترین شکایات کاربران سمعک به خصوص افرادی که به تازگی سمعک تهیه کرده اند، کیفیت صدای خودشان است. معمولاً برای این افراد کیفیت صدای خودشان در هنگام استفاده از سمعک به گونه ای تغییر می کند که باعث پیچش صدا در سرشان می شود. در برخی از مدل های جدید سمعک ها این مشکل تا حد زیادی حل شده است.
قابلیت ارتباط با تلفن و موبایل
سمعک ها با پیشرفت تکنولوژی به مرور توانستند کیفیت صدای دریافتی از تلفن و موبایل را ارتقا دهند و حتی در مدل های جدیدتر با بلوتوث به موبایل اتصال یابند و توسط موبایل تنظیم شوند.
قابلیت ارتباط با وسایل صوتی
از مهم ترین مشکلات کاربران سمعک، شنیدن صدای تلویزیون و شنیدن صدای افرادی است که از او دور هستند. با پیشرفت تکنولوژی سمعک ها این مشکل تا حد زیادی حل شده است.
قابلیت تنظیم از راه دور
از جدیدترین امکاناتی که به سمعک ها اضافه شده، امکان تنظیم از راه دور و بدون مراجعه به کلینیک است. در این روش ادیولوژیست می تواند سمعک های شما را حتی وقتی در خانه و در حال استراحت هستید، تنظیم کند.
مدار کاهش وزوز گوش
وزوز گوش از عوارضی است که معمولاً به دنبال کم شنوایی سراغ هر فرد می آید. بنابراین سمعک های پیشرفته در مدارات خود، دارای مداری جهت حذف وزوز گوش نیز هستند که این ویژگی در سمعک های نسل های قبل تر وجود نداشت
سمعک استارکی Halo 2
سمعک Halo 2 با فناوری نانوی به کار رفته در ساختار بدنه اش تا حد زیادی در برابر آب، چربی پوست و گرد و غبار مقاوم است. این سمعک تمهیدات ویژه ای را برای لذت بردن کاربر از موسیقی فراهم کرده است، به گونه ای که کاربران آن می توانند از صدای بسیار طبیعی و شفاف در حین گوش دادن به موسقی لذت ببرند. هم چنین کاربرانی که از صدای وزوز گوش خود رنج می برند می توانند از این سمعک به عنوان وسیله برای کاهش این صدا استفاده کنند.
مشخصات سمعک استارکی Halo 2
انتخاب رده سمعک
سمعک استارکی Muse
سمعک Muse یکی از هوشمندترین سمعک های امروزی است، چرا که این سمعک با سرعت بسیار بالا با صداهای جدید سازگار می شود و آن ها را به گونه ای به گوش کاربر می رساند که بتواند به راحتی هرچه تمام تر این اصوات را پردازش کند. علاوه بر این با وجود مدار حذف فیدبک قدرتمند سمعک Muse، کاربران آن دیگر نیازی نیست نگران صدای صوت سمعک خود باشند.
مشخصات سمعک استارکی Muse
انتخاب رده سمعک
مزایای خرید سمعک استارکی از ملاصدرا
مشاوره تخصصی رایگان
در مرکز ارزیابی شنوایی و تعادل ملاصدرا به تمامی افراد نیازمند خرید سمعک مشاوره ای رایگان ارائه می شود تا بدین ترتیب این عزیزان علاوه بر آگاهی از وضعیت شنوایی خود بتوانند با کمک کارشناسان ما بهترین سمعک را برای بهبود شنوایی خود انتخاب کنند.
15 روز ضمانت بازگشت
جهت کاهش نگرانی کاربران سمعک و تایید صحت عملکرد این وسیله، خرید سمعک زیمنس از مرکز ارزیابی شنوایی و تعادل ملاصدرا تا ۱۵ روز بدون پرداخت هیچ هزینه ای، به صورت کاملا رایگان دارای قابلیت عودت می باشد.
خدمات و باتری رایگان
در مرکز ارزیابی شنوایی و تعادل ملاصدرا، پس از خرید سمعک زیمنس، باتری مورد نیاز جهت استفاده یک سال کاربران به آنها اهدا می گردد و تمامی سمعک های ارائه شده دارای 1 سال وارانتی و چندین سال خدمات پس از فروش خواهند بود.
کنترل و تنظیم راه دور
یکی از مشکلات بسیاری از مراجعین پس از خرید سمعک زیمنس، عدم امکان مراجعه مجدد آنها جهت تنظیمات بعدی سمعک و یا دور بودن محل زندگی آنها از مرکز ملاصدراست که خوشبختانه این مرکز با دسترسی به آخرین تکنولوژی ها و دانش روز دنیا، این مشکل را نیز حل کرده است.
حدود قیمت سمعک استارکی Starkey
قیمت سمعک ها باتوجه به قدرت و تکنولوژی بکار رفته در آنها میتواند متفاوت باشد. کمپانی استارکی هم مانند دیگر کمپانی های تولید کننده سمعک، محصولات خود را در 3 سطح متفاوت تولید میکند. قیمت سمعک های رده ی پایه ی این کمپانی از 5 میلیون تومان به بالا، سمعک های رده ی متوسط از 10 میلیون تومان به بالا و سمعک های ردۀ پیشرفته این کمپانی از 15 میلیون تومان به بالا قیمت گذاری شده اند.
کمپانی استارکی با شعار *شنوایی بهتر؛زندگی بهتر* در سالهای اخیر توانسته با تکنولوژی مدرن خود در زمینۀ تولید صدای باکیفیت و واضح، کمک های شایانی به کاربران سمعک داشته باشد. همچنین، کمپانی استارکی با کارگذاری مدار های قوی حذف نویز و فیدبک در سمعک های خود توانسته در این عرصه جزو پیشروترین کمپانی های تولید سمعک باشد. از جمله دیگر ویژگی های خاص در سمعک های استارکی، استفاده از 2 پردازشگر مجزا برای موسیقی و گفتار است که با استفاده از این پردازشگر های مجزا، امکان شنیدن موسیقی و صدای وسایل صوتی مثل تلویزیون با وضوح بیشتر برای کاربران فراهم آمده است.
مزایای سمعک استارکی در برابر رقبا
در سال 1993 کمپانی استارکی اولین سمعک خود را که کاملأ در مجرای گوش قرار میگرفت، تولید کرد. بعد از آن در سال 2010 اولین و کوچکترین سمعک نامرئی باز هم توسط استارکی تولید شد تا پیشروی استارکی در صنعت تولید سمعک بر همگان اثبات گردد. از دیگر مزایای خرید سمعک استارکی در برابر دیگر برندها این است که این کمپانی، سمعک های خود را براساس مدل زندگی افراد، به 5 دسته شامل ساده، آرام، اجتماعی، فعال و پرمشغله تقسیم کرده تا کاربران بتوانند متناسب با نوع زندگی و فعالیت خود، سمک مناسب را انتخاب کنند.